FAQ

Veel gestelde vragen

 
** Welke maatregelen nemen jullie tegen verspreiding van het coronavirus?
Wij houden ons aan de richtlijnen en adviezen welke ons door de overheid zijn gegeven. De boodschappen worden bij de voordeur neergezet waarna onze bezorger 1,5 meter afstand houdt. Wij blijven thuis bij verkoudheid of griepklachten. Na elke rit wordt het stuur van de bestelbus gedesinfecteerd.
** Waar bezorgen jullie?
We bezorgen op dit moment in Barger-Compascuum, Emmen (centrum en alle wijken), Emmer-Compascuum, Erica, Klazienaveen, Klazienaveen-Noord, Klijndijk, Nieuw-Amsterdam, Nieuw-Dordrecht, Nieuw-Schoonebeek, Nieuw-Weerdinge, Odoorn, Roswinkel, Schoonebeek, Valthe, Veenoord, 
Weerdinge, Weiteveen, Zandpol en Zwartemeer.

De komende tijd willen we uitbreiden naar meerdere dorpen in de regio. Voer uw postcode in op de homepagina en zie of wij al bij u bezorgen.
** Kan ik de bezorgdozen aan jullie mee teruggeven?
Wij bezorgen de boodschappen in dozen en papieren zakken, beide producten recyclebaar (oud papier). Wanneer u geen ruimte heeft voor de dozen kunt u ze weer aan de bezorger meegeven op een volgend bezorgmoment.
** Waarom kan ik van producten maar een maximum aantal bestellen?
Hiermee hopen we dat er voldoende is voor al onze klanten.
** Krijg ik altijd al mijn bestelde producten?
Met ons voorraadbeheer systeem proberen we alle bestellingen compleet te bezorgen, maar helaas is dit niet altijd mogelijk. Mocht er iets veranderen aan uw bestelling, dan hoort u dat zo snel mogelijk. Als we minder producten leveren, dan door u besteld en betaald waren, dan verrekenen we het verschil aan de deur op het bezorgmoment door middel van retour pinnen.
** Waarom kan ik bij jullie maar een select aantal producten krijgen?
Wij beginnen bij de basis en proberen zo mogelijk onze online supermarkt steeds verder uit te breiden door regelmatig nieuwe producten toe te voegen, zo ook gekoelde producten als vlees en zuivel.
** Wat zijn de bezorgtijden?
We zijn op vaste momenten in uw buurt. Bij het afrekenen van de boodschappen kunt u een dag en tijdvak selecteren.
** Alle bezorgmomenten zijn vol, en nu?
Bij een toenemende vraag naar bezorgmomenten bij Danlo Basissuper proberen wij meer bezorgmomenten toe te voegen en de capaciteit per moment te verhogen. Houdt onze website goed in de gaten voor beschikbare momenten.
** Is er een minimaal bestelbedrag?
Vanaf 25 euro kunt u bij ons boodschappen bestellen en laten bezorgen.
** Waarom kan ik maar tot maximaal 300 euro boodschappen bestellen?
Door de grote vraag willen we graag de producten zo veel mogelijk verdelen over zoveel mogelijk klanten.
** Kan ik nog producten toevoegen nadat ik al heb besteld?
Helaas is dat bij ons (nog) niet mogelijk.
** Kan ik statiegeldflessen mee terug geven?
U kunt de door u bij ons gekochte statiegeldflessen meegeven aan de bezorger. Wij maken het statiegeld over naar uw rekening via retourpinnen. Dus houdt uw bankpas bij de hand wanneer u statiegeldflessen mee gaat geven aan onze bezorger.
Om tijd en kosten te besparen verzoeken wij u om een minimum aantal van vier flessen aan te houden.
** Kan ik de boodschappen bij de buren laten bezorgen?
Helaas is dat niet mogelijk. Wij willen er zeker van zijn dat de bestelling goed ontvangen wordt.
** Wat als u niet thuis bent wanneer we de boodschappen bij u komen bezorgen?
Dan proberen we het nogmaals in hetzelfde bezorgtijdvak. Er is momenteel nog niet de mogelijkheid om de boodschappen bij ons op te halen.
** Waar kan ik terecht met een klacht?
Wanneer je een klacht hebt over onze website, producten of service lossen we het graag op. Onze contactgegevens vind u op de pagina contact.
** Wat betekent nix18?
Wij mogen geen alcohol afgeven aan minderjarigen. Bij twijfel vraagt de bezorger om een identiteitsbewijs. Wij zullen het alcohol product mee terugnemen wanneer er geen volwassene is om het in ontvangst te nemen.
** Waarom is het niet mogelijk om de boodschappen af te halen?
Wij hebben nog niet kunnen inventariseren of er voldoende animo is voor het afhalen van boodschappen. Mocht u hier interesse in hebben, laat het ons weten en wie weet is er voldoende animo, vinden wij een geschikte locatie en kunt u binnenkort uw boodschappen ook afhalen.