Over Danlo

DANLO BASISSUPER
Danlo Basissuper is een kleine regionale online supermarkt actief in Zuid-Oost Drenthe. Wij, Marcel en Marieke, wonen samen met onze kinderen in Nieuw-Dordrecht. De naam van onze basissuper was niet bestaand, noch overgenomen. Het is opgemaakt uit delen van de voornamen van onze kinderen.

We verkopen voornamelijk versproducten en een select aantal houdbare basisproducten. Onze versproducten komen veelal bij lokale ondernemers vandaan. Bij ons is het mogelijk om in een paar klikken uw boodschappen te hebben gevonden en af te rekenen. De boodschappen worden thuisbezorgd. Bij het online bestellen ondervinden klanten weinig keuzestress door het beperkte aantal producten en het gemak van de door ons samengestelde tassen met verse producten. U kunt bij ons ook bestellen zonder een account aan te maken. 

Danlo Basissuper is een kleine speler op de markt en probeert niet te concurreren met de grote supermarkten. Wat wij wel graag willen is mensen de kans te geven om vers te eten zonder dat zij daarvoor de deur uit hoeven. Wij weten hoe het is om na een lange werkdag bij de bakker, groentezaak of slager te komen en te zien dat de producten welke je wou kopen niet meer verkrijgbaar zijn. Of misschien omdat je in deze tijd liever niet meer (lange tijd) binnen in een openbare ruimte wilt zijn.
Naast onze webshop werken wij ook met papieren bestelformulieren. Dit om een service te bieden aan degene die niet online wil of kan bestellen (heeft u, of iemand die u kent, behoefte aan een bestelformulier dan kunt u contact met ons opnemen).
VOORDELEN
  • VERS
  • THUISBEZORGD
  • GEMAK
  • SERVICE

VERZORGINGSGEBIED

Wilt u onze boodschappenservice ook graag proberen en uw boodschappen thuisbezorgd hebben? Na het invoeren van uw postcode ziet u of wij als Danlo Basissuper ook in uw buurt boodschappen bezorgen.
DAGVERS EN GEEN VOEDSELVERSPILLING

Bij het sluiten van de besteltijd geven wij de bestelling voor onze versproducten door en halen wij deze op de dag van bezorging op. Zo voorkomen we verspilling van voedsel.